Vesti

OVAKO SE LOVI U SJENICI

          Još jedan uspešan i dobro organizovan lov u Sjenici. Pobratimsko udruženje "Šumadija" iz Kragujevca je u danima od 27. do 29.12.2013.godine boravilo u pobratimskom lovu i druženju sa lovcima Lovačkog udruženja "Vrhovi" Iz Sjenice.

Pobratimski lov 1. dan          Kao i svake godine tako i ove, uPobratimski lov 2.danz dobru organizaciju, disciplinu, uz pomoć goniča pri pogonu, prvog dana lova u komercijalnom lovištu zvanom "Babinjača" odstreljeni su 1 vepar, 1 krmača i 1 nazime, dok je drugog dana u istom tom lovištu odstreljeno 4 nazimeta.

          Organizacija lova je bila besprekorna uz naglašenu bebednost u lovištu na prvom mestu, lov je protekao, može se reći, i više nego uspešno. Pobratimi su se posle lova družili i sabirali utiske iz lova  u lovačkom domu uz dobro vino i rakiju po dobrom starom ustaljenom lovačkom običaju.

          Sjenički lovci su se još jednom pokazali kao izvrsni domaćini, kako u lovu tako i van njega, i poručuju sa lovačkim pozdravom "Dobar pogled" da su svi dobronamerni lovci uvek dobrodošli u sjeničkom Lovačkom udruženju.

<< NAZAD NA PRETHODNU STRANU